Joomla is een specialisatie van dewebmeester.nl en ook van decmsmeester.nl . Joomla is een 'open source' CMS. In andere woorden: voor het gebruik van de CMS hoeft niet betaald te worden. Wat wel betaald wordt: de installatie, de opmaak, de hosting en het design. Om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden we complete pakketten. De genoemde prijzen van de designs hieronder, zijn prijzen voor het design (de template). Een professioneel Joomla design koopt u  hier online vanaf 38 Euro.  De getoonde illustraties krijgt u bij de template geleverd. Vervolgens wordt het design geinstalleerd en geleverd extact zoals u kunt zien op als u klikt op "view".
- Voor de complete opmaak van uw website volgens uw wensen (plaatsen web teksten, menu items, en alle illustraties) rekenen we standaard 99 Euro (ex BTW) en daarmee zijn we de goedkoopste van Nederland.
- Daarnaast heeft u mogelijk extra wensen wat betreft het gekozen design. Wilt u andere kleuren, een extra kolom of andere zaken aanpassen? Alles is mogelijk bij dewebmeester.nl. Ook het toevoegen van extra functionaliteiten is altijd mogelijk bij Joomla en dewebmeester.nl; U kunt hierbij denken aan extra formulieren, chat functie, een eigen forum, een blog, fotoalbum of portfolio beheer. U krijgt alle tijd hierover na te denken en dewebmeester.nl denkt met u mee.
- Joomla hosting inclusief database en installatie, 2 emailadressen en webmail kost via decmsmeester.nl 2,50 Euro per maand (ex BTW)(zie daarvoor ook www.dejoomlameester.nl )

Naast de hieronder getoonde designs, worden er elke maand hoogst professionele Joomla designs uitgebracht door Joomla template clubs. Dewebmeester.nl is zelf lid van de meest bekende Joomla template clubs. Dewebmeester.nl raadt aan om als eerste binnen deze template clubs op zoek te gaan naar een design. Redenen: de designs zijn vaak zeer compleet en worden vaak geleverd inclusief de benodigde modules, voorbeeldinhoud en ondersteuning. Er wordt niet alleen een design gekocht en een licentie voor gebruik maar ook een lidmaatschap aan een professionele club van collega's. Bekende Joomla template clubs waar dewebmeester.nl mee samenwerkt zijn: www.joomlart.com (klik hier voor een overzicht), www.icetheme.com , www.rockettheme.com , www.gavick.com , www.yoothemes.com  en www.joomlaxtc.com (klik hier voor een overzicht) .

Joomla, design en toepassingen voor databeheer

Joomla is een specialisatie van dewebmeester.nl en ook van decmsmeester.nl . Joomla is een 'open source' CMS. ...

Facebook marketing, design en integratie

Facebook.com is in korte tijd wereldwijd het meest populaire sociale platform geworden. Dewebmeester.nl spring...

CMS en decmsmeester.nl - simpel of compleet

decmsmeester.nl is een concept van dewebmeester.nl waarmee wordt duidelijk gemaakt dat dewebmeester.nl ook spe...

Hoe en waarom van webdesign templates

Het werken met "Templates" lijkt steeds normaler en standaard te worden. Maar toch is er nog steeds een discus...

Complete website pakketten. Hoe werkt dat en wat zijn de kosten?

Na 7 jaar ervaring met zakelijke klanten, blijkt er vooral interesse te zijn voor complete website pakketten. ...

Hosting tarieven bij externe bedrijven

Prijzen elders (al deze prijzen zijn exclusief 21% BTW): Ter info. De prijzen hieronder zijn mogelijk veroude...

Contact informatie

Costerweg 1D, Wageningen
Nederland
085-888-58-69
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Newsletter

logo mkb 300

© 2017 beheerd en ontwikkeld door dewebmeester.nl - Spiderman Webdesign Wageningen en Samuel Services