decmsmeester.nl is een concept van dewebmeester.nl waarmee wordt duidelijk gemaakt dat dewebmeester.nl ook specialist is op het gebied van CMS: een Control (Compleet) Management (Beheer) Systeem voor het opmaken en onderhouden (beheren) van uw website project.

Decmsmeester.nl kent een eigen CMS. Maar die is geschikt voor de groep klanten die van eenvoud houden. Houdt u van Joomla of Wordpress? Ook dan bent u aan het goede adres. Ook wij houden van Joomla en Wordpress. Maar zelfs als u een bestaande website of design wilt onderhouden en opmaken via Weebly.com, dan bieden we als de enige in Nederland daarvoor een complete oplossing. Wat betreft CMS hebben we alles voor u uitgezocht: Joomla, Wordpress, frontend edit, compleet, eenvoudig, goedkoop en naar de wensen van de klant. Nieuw: samenwerking met templatemonster.com en dreamtemplate.com. Zoek daar een ontwerp uit en beheer die via de eenvoudige CMS van decmsmeester.nl of via een uitgebreide CMS als Joomla of Wordpress.

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.