Professioneel in
APP (Applicatie) Ontwikkeling


We hebben ook een uniek aanbod op gebied van (mobiele) applicatie ontwikkeling. Dat betreft desktop en mobiele applicaties, cloudbased, webbased, voor uw iPhone, iPad, Android tablet of Android smartphone. Unieke Applicaties worden ontwikkeld, rekening houdend met uw unieke situatie en budget. Voor elke ZZP hebben we een oplossing maar ook voor elke MKB bedrijf of organisatie of instelling. Voor Applicaties voor cliëntbeheer, productbeheer, formulieren voor data verwerking, online enquetes en onderzoek en voor hele veel andere Applicaties, neemt u contact op met ons.


Neem contact op voor overleg over uw unieke applicatie.


mobile

phones 300 Een mobiele applicatie is wat anders als een mobiele website al kunnen deze twee op elkaar lijken. Een voorbeeld van een mobiele (Android) applicatie van dewebmeester.nl is te vinden op: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsbar.dewebmeester386802

Hier wordt duidelijk dat een mobiele applicatie door een mobiele telefoon is te downloaden en geinstalleerd kan worden op een smartphone. Een mobiele website wordt bekeken via een browser. Een applicatie wordt geopend door de software van de telefoon. Een voordeel van een mobiele applicatie is dat hij verkocht kan worden of gratis verdeeld. De applicatie kan op een USB stick worden gezet, als download link op een website beschikbaar worden gesteld, binnen Google Play worden gevonden en gedownload en is gewoon makkelijk viraal te verspreiden. Alleen het feit al dat een applicatie te vinden is binnen Google Play leidt tot een toename van miljoenen mogelijke gebruikers.

Dewebmeester.nl ontwikkeld mobiele applicaties. Vraag naar de mogelijkheden en de tarieven door contact op te nemen.

Dit lijkt de nabije toekomst te zijn: websites die vooral goed te bekijken en te lezen zijn op een mobiel apparaat. Daar hadden we tien jaar geleden nog niet aan gedacht en alle bedrijven die vijf tot tien jaar geleden begonnen zijn met een website, zullen naast deze website een mobiele versie moeten ontwikkelen. Wat zijn de mogelijkheden? Hier een overzicht.

Mobiel-opties

www.mobilewebbuilder.nl - www.mobielesitebuilder.nl

Dit is een nieuw concept van dewebmeester.nl: een online website builder. Niet een gewone. Nee, deze helpt om op een eenvoudige manier een mobiele website te maken en te onderhouden. Via deze mobiele website builder wordt een aparte mobiele website gemaakt. Het grote voordeel ten opzichte van een Wordpress plugin of Joomla extensie is dat er geen aparte scripts geladen hoeven te worden om een mobiele versie van een website zichtbaar te maken. Nee, zo'n mobiele website is snel, simpel, eenvoudig, overzichtelijk maar toch uit te breiden met afbeeldingen, teksten, tekstopmaak, een google map en nog veel meer. En het leuke is: u kunt het zelf. Het is een kleine moeite om eventueel elke dag de inhoud van deze mobiele website aan te passen.

Kosten:

  • - opmaak mobiele website en inrichting hosting: vanaf 49 Euro.
  • - hosting en gebruik mobiele website bouwer: 2,50 Euro per maand.

Een Android Applicatie

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.