Het is bekent: er zijn heel veel gratis website designs (templates) te verkrijgen op het internet. Maar....., tja, wat maar? 

Maar:

  1. Hoe pas ik de informatie op zijn gratis design aan zodat het mijn bedrijf vertegenwoordigd?
  2. Heb ik dan niet een website met een te goedkope uitstraling?
  3. Lijkt mijn website dan niet heel erg op andere websites?
  4. Hoe zit dat met kleurcombinaties, het gebruikte logo, de header afbeeldingen, webteksten en ondersteuning voor gebruik van deze gratis designs?

Deze "maars" en deze vragen hebben ertoe geleid dat er eigenlijk geen enkel bedrijf te vinden is op internet dat serieus gebruik maakt van een gratis website template. Daarmee is vraag 3 opgelost: nee, uw website zal niet lijken op andere websites want er zijn gewoon heel weinig mensen die gebruik durfen te maken van een gratis website template. Maar eerst even naar vraag 1: Die informatie kunnen wij tegen minimale kosten voor u aanpassen. Vraag 2: Nee, uw website krijgt juist een zeer professionele uitstraling omdat de gratis website templates beschikbaar worden gesteld om een bepaald webdesign bureau te promoten en daar vaak grote kwaliteit geleverd wordt. De gratis website templates zijn het visitekaartje van de meer prominente webdesign bureau's. Vraag 3: zoals ik al aangaf zijn er heel erg weinig tot geen bedrijven die het aandurven om een bedrijfs website te laten opmaken uitgaande van een gratis website template. Vraag 4: Via Spiderman Webdesign Wageningen (dewebmeester.nl) kunnen we tegen zeer aantrekkelijke tarieven alle gewenste aanpassingen voor u doorvoeren. Hieronder enkele voorbeelden en aanbiedingen. 

Gratis website design templates, in combinatie met services van dewebmeester.nl, opgemaakt , geinstalleerd en gepersonaliseerd voor 99 Euro ex. BTW maar inclusief 1 jaar hosting.

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.