Als uw website is opgemaakt en ontworpen door dewebmeester.nl, dan heeft u een kwaliteitsproduct. Dat betekent helaas nog niet dat uw website en uw bedrijf ook gevonden gaan worden door potentiele klanten. Dat is een apart verhaal en daar zult u aparte aandacht aan moeten geven. Vindbaarheid betekent in het kort:

  1. SEO (Search Engine Optimization), het zoekmachine vriendelijk maken van uw website. Via dewebmeester.nl kunt u een compleet vindbaarheids rapport bestellen vanaf 49 Euro waarin wordt uitgelegd hoe uw website presteert binnen de belangrijkste zoekmachines en wat er veranderd en aangepast zou moeten worden om deze vindbaarheid te vergroten. Natuurlijk wordt er dan aandacht gegeven aan de zoekwoorden waarop u wilt dat uw website gevonden wordt.
  2. Het opbouwen van een netwerk of in andere woorden: Linkbuilding. Zodra uw website genoemd wordt op een andere website, stijgt de populariteit van uw website. Zodra bezoekers de link naar uw website op andere websites tegenkomt, zullen die bezoekers eerder bij u terecht komen. Daarnaast krijgt uw website van de zoekmachines punten en wordt de vindbaarheid door de zoekmachines zelf gepromoot. Een populaire website wordt beter vindbaar gemaakt door een zoekmachine en betere vindbaarheid leidt tot populariteit. U moet zorgen dat u in deze positieve spiraal terecht komt en dat kan via "Linkbuilding". Linkbuilding betekent het opbouwen van een netwerk waarin andere websites linken naar uw website plaatsen. Dewebmeester.nl helpt ondernemers om dit netwerk uit te breiden en zo de populariteit van een merk, brand, bedrijfsnaam, product en website te vergroten. Neem via deze link contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Linkpartners van www.dewebmeester.nl zijn:

Hier een pagina met alleen maar reclame. Dat ziet er niet saai uit toch? Zo'n pagina kan een reden zijn voor bezoekers om terug te komen bij uw site. Daarnaast verdiend u op het moment dat iemand iets besteld of koopt via een affiliate reclame op uw website. De webmeester.nl maakt voor u een affiliate pagina aan zoals u hier ziet, binnen uw website, vanaf 49 Euro (Ex. BTW). Neem even contact op.

Online marketing wordt steeds belangrijker. Iedereen met een website doet aan online marketing. Elk bedrijf met een website, heeft een online presentatie en is dus bewust of onbewust bezig met het promoten van het bedrijf, de diensten en de producten. Hierbij is het beter om dit een bewuste keus te laten zijn dan om, niet bewust, het internet zelf te laten beslissen wat er wel of niet gepromoot wordt betreffende uw bedrijf. Online marketing moet beheersbaar gemaakt worden en dewebmeester.nl helpt u daarbij. Daarbij geven we aandacht aan de volgende zaken:

1) Hoe is uw onderneming op dit moment zichtbaar op internet

2) Hoe is uw onderneming vindbaar?

3) Hoe is zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren?

4) Welke kanalen om te adverteren passen bij uw bedrijf?

5) Gebruik van Adwords en opzetten van een Adwords campagne bij Google. Dit is iets wat elke onderneming zou moeten doen ongeacht de grootte van het bedrijf. Laat u adviseren door dewebmeester.nl; Een complete Adwords campagne wordt voor u opgezet door ons vanaf 149 Euro.

6) Gebruik van affiliate marketing waarbij u producten van derden aanbiedt op uw website en uw producten aangeboden worden op andere website. Zie aan de rechterkant en hieronder enkele advertenties uit de affiliate marekting methode van dewebmeester.nl ; Deze advertenties leiden tot meer inhoud van de website, meer terugkomende bezoekers en extra opbrengsten.

7) Uw online (sociale) netwerk en gebruik van Social Media zoals Facebook, YouTube, Twitter en Linkedin. Zie ook dit artikel over integratie binnen Facebook.

Bij affiliate marketing gaat het om het promoten van iemand anders producten. Wat kan het voordeel daar nu van zijn?

De extra verdienste. Bij het verkopen van het product via uw website, krijgt u een percentage van het verkoop bedrag.

U krijgt de beschikking over (gratis) banners die eventueel uw website aantrekkelijker maken

U biedt meer en uitgebreidere inhoud op uw website waardoor mensen eerder terug zullen komen bij uw website.

 

Ook op deze website ziet u banners van bedrijven die niet in eigendom zijn van dewebmeester.nl. Nee, dewebmeester.nl is affiliate van die bedrijven en heeft toestemming gekregen om de banners te gebruiken. Wilt ook u uw website professioneel invullen met producten van bedrijven die u aanspreken? Neem dan even contact op. U kunt dit laten doen via het bestellen van een Tweak (www.tweakweb.nl), of door een geheel nieuwe en complete affiliate website te bestellen (die zichzelf terug betaalt). Ook kunt u er voor kiezen om een affiliate pagina aan te laten maken door dewebmeester.nl volgens de opmaak van uw eigen website. Deze pagina wordt gewoon tussen uw andere pagina's geplaatst van uw website. Zo'n affiliate pagina is te bestellen vanaf 49 Euro bij dewebmeester.nl. Kijk hier voor een voorbeeld van een affiliate pagina.

Facebook.com is in korte tijd wereldwijd het meest populaire sociale platform geworden. Dewebmeester.nl springt daar op in door uw bestaande website te integreren binnen dit gigantische netwerk van particulieren en bedrijven.

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.