Als uw website is opgemaakt en ontworpen door dewebmeester.nl, dan heeft u een kwaliteitsproduct. Dat betekent helaas nog niet dat uw website en uw bedrijf ook gevonden gaan worden door potentiele klanten. Dat is een apart verhaal en daar zult u aparte aandacht aan moeten geven. Vindbaarheid betekent in het kort:

  1. SEO (Search Engine Optimization), het zoekmachine vriendelijk maken van uw website. Via dewebmeester.nl kunt u een compleet vindbaarheids rapport bestellen vanaf 49 Euro waarin wordt uitgelegd hoe uw website presteert binnen de belangrijkste zoekmachines en wat er veranderd en aangepast zou moeten worden om deze vindbaarheid te vergroten. Natuurlijk wordt er dan aandacht gegeven aan de zoekwoorden waarop u wilt dat uw website gevonden wordt.
  2. Het opbouwen van een netwerk of in andere woorden: Linkbuilding. Zodra uw website genoemd wordt op een andere website, stijgt de populariteit van uw website. Zodra bezoekers de link naar uw website op andere websites tegenkomt, zullen die bezoekers eerder bij u terecht komen. Daarnaast krijgt uw website van de zoekmachines punten en wordt de vindbaarheid door de zoekmachines zelf gepromoot. Een populaire website wordt beter vindbaar gemaakt door een zoekmachine en betere vindbaarheid leidt tot populariteit. U moet zorgen dat u in deze positieve spiraal terecht komt en dat kan via "Linkbuilding". Linkbuilding betekent het opbouwen van een netwerk waarin andere websites linken naar uw website plaatsen. Dewebmeester.nl helpt ondernemers om dit netwerk uit te breiden en zo de populariteit van een merk, brand, bedrijfsnaam, product en website te vergroten. Neem via deze link contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Linkpartners van www.dewebmeester.nl zijn:

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.