Joomla is een specialisatie van dewebmeester.nl en ook van decmsmeester.nl . Joomla is een 'open source' CMS. In andere woorden: voor het gebruik van de CMS hoeft niet betaald te worden.

Joomla is een specialisatie van dewebmeester.nl en ook van decmsmeester.nl . Joomla is een 'open source' CMS. In andere woorden: voor het gebruik van de CMS hoeft niet betaald te worden. Wat wel betaald wordt: de installatie, de opmaak, de hosting en het design. Om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden we complete pakketten. De genoemde prijzen van de designs hieronder, zijn prijzen voor het design (de template). Een professioneel Joomla design koopt u  hier online vanaf 38 Euro.  De getoonde illustraties krijgt u bij de template geleverd. Vervolgens wordt het design geinstalleerd en geleverd extact zoals u kunt zien op als u klikt op "view".
- Voor de complete opmaak van uw website volgens uw wensen (plaatsen web teksten, menu items, en alle illustraties) rekenen we standaard 99 Euro (ex BTW) en daarmee zijn we de goedkoopste van Nederland.
- Daarnaast heeft u mogelijk extra wensen wat betreft het gekozen design. Wilt u andere kleuren, een extra kolom of andere zaken aanpassen? Alles is mogelijk bij dewebmeester.nl. Ook het toevoegen van extra functionaliteiten is altijd mogelijk bij Joomla en dewebmeester.nl; U kunt hierbij denken aan extra formulieren, chat functie, een eigen forum, een blog, fotoalbum of portfolio beheer. U krijgt alle tijd hierover na te denken en dewebmeester.nl denkt met u mee.
- Joomla hosting inclusief database en installatie, 2 emailadressen en webmail kost via decmsmeester.nl 2,50 Euro per maand (ex BTW)(zie daarvoor ook www.dejoomlameester.nl )

Naast de hieronder getoonde designs, worden er elke maand hoogst professionele Joomla designs uitgebracht door Joomla template clubs. Dewebmeester.nl is zelf lid van de meest bekende Joomla template clubs. Dewebmeester.nl raadt aan om als eerste binnen deze template clubs op zoek te gaan naar een design. Redenen: de designs zijn vaak zeer compleet en worden vaak geleverd inclusief de benodigde modules, voorbeeldinhoud en ondersteuning. Er wordt niet alleen een design gekocht en een licentie voor gebruik maar ook een lidmaatschap aan een professionele club van collega's. Bekende Joomla template clubs waar dewebmeester.nl mee samenwerkt zijn: www.joomlart.com (klik hier voor een overzicht), www.icetheme.com , www.rockettheme.com , www.gavick.com , www.yoothemes.com  en www.joomlaxtc.com (klik hier voor een overzicht) .

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.