Bootcamps voor studenten MBO - HBO maar ook voor leerlingen van het voortgezet onderwijs (VMBO - MAVO - HAVO - VWO)

alle banen op een rij Custom Tijdens een vergadering op het ROC kwam dit onderwerp toevallig ter sprake: een bootcamp voor onze MBO studenten. Het idee bleek bij iedereen enthousiasme te wekken. Een bootcamp, een week ver weg, een week zonder teveel afleiding waarbij de student zich kan focussen op één onderwerp.

Tijdens onze vergadering ging het over het vak PHP / MYSQL waar we zo snel geen goede docent voor konden vinden. Ik had daar te weinig tijd voor omdat ik me wilde richten op de ontwikkeling van het project in Kroatie. En toen ontdekten we dat één plus één, drie kon zijn. We zouden studenten naar Kroatie kunnen sturen voor een week om zo een intensieve cursus PHP / MYSQL aan te kunnen bieden. Twee vliegen in één klap. Het vak PHP zou zijn ingevuld en de studenten zouden een boost ervaren in hun ontwikkeling als Applicatie Ontwikkelaar. Een Bootcamp. Of een "Boostcamp". 

 

Met dit idee ben ik aan de slag gegaan en zo bied ik via mijn bedrijf Bootcamps aan voor MBO studenten. Zie: Bootcamps voor Applicatie Ontwikkelaars MBO

Vandaag kwam ik het volgende artikel tegen uit het AD. Bootcamps voor mbo-studenten om hbo te halen - Studenten blijken op dezelfde frequentie te zitten. Zij geven aan dat een Bootcamp kam helpen om goed voorbereid te zijn voor het HBO. Uitval in het eerste jaar is onder HBO studenten erg hoog. Voorbereiding tijdens een Bootcamp kan deze trend keren. Uitdagingen genoeg. In de zomer van 2018 hopen we ons eerste Bootcamp te kunnen organiseren. Aanmelden kan vanaf nu. Neem daartoe contact op via het contactformulier.

actie bootcamp mboTijdelijke actie: 299 Euro voor een bootcamp week in Kroatie, inclusief eten en drinken en verblijf in "The Middle op Nowhere" (Kamp Manuel - Projekt Duga) en inclusief een intensieve cursus Webdevelopment door Meindert A. Jorna - docent Applicatie Ontwikkeling en alias "dewebmeester". 

De project locatie wordt sinds de zomer van 2017 verbouwd om instructie van groepen studenten en scholieren mogelijk te maken. Van 2000 tot op heden, ontvangt dit project in Kroatie jaarlijks groepen jongeren binnen deze "vergeten streek". De streek kent een prachtige natuur maar verder weinig afleiding buiten de gezelligheid die de groep zelf creeert. Een uitstekende en unieke locatie om geconcentreerd bezig te zijn met een thema als "Webdevelopment" of "Programmeren" of "Applicatie Ontwikkeling". Een onvergetelijke ervaring die afgesloten wordt met een certificaat Webdevelopment. 

Tijdens deze Bootcamp wordt aandacht gegeven aan onderwerpen als: HTML, CSS, Frameworks - Bootstrap en Foundation, CMS (Content Management Systemen), open source CMS als Wordpress en Joomla, Hosting, Website Builders, andere software, Javascript, projectmatig werken, PHP, MYSQL en het bouwen van mobiele web applicaties. Een degelijke basis om zelfstandig verder te gaan met het bouwen van websites en webapplicaties. 

Nogmaals: voor informatie neem contact op via het contactformulier.

 

 bootcamp kroatie bouw leslokaal

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.