Online bedrijfspresentatie en websites voor ondernemers - websites voor MKB en ZZP

Als ondernemer wilt u al uw tijd besteden aan uw product of aan uw klanten. Online presentatie en een website is noodzakelijk maar is niet uw beroep. Hierbij zal dewebmeester.nl u helpen. Waarom? Omdat dewebmeester.nl de specialist is op het gebied van internet en Web development en design. Omdat dewebmeester.nl het hele proces beheert van webontwikkeling en beheer, wat betreft start, ontwerp, hosting en web applicaties. Dewebmeester.nl neemt de verantwoordelijkheid voor uw zakelijke belangen op het World Wide Web. En ook omdat dewebmeester.nl tijd heeft voor u en transparante afspraken maakt. Dewebmeester.nl is WWW specialist.

Een joomla template is een ontwerp, een combinatie van html, php, css en image files, samengebracht tot een klein pakketje dat geinstalleerd kan worden binnenhet Joomla Content Management Systeem (CMS). Binnen Joomla kan de administrator makkelijk schakelen tussen verschillende templates en er eventueel voor kiezen om elke pagina een eigen ontwerp te geven. Maar meestal wordt er voor 1 website, 1 template gekozen.

De template is de start. De template geeft aan hoe de klant zou willen dat de website er uit gaat zien. Een template kan in alle opzichten verder aangepast worden en natuurlijk moet de website zelf nog veel meer invulling krijgen. Bij het bestellen van een template, wordt vaak (niet altijd) ook voorbeeld inhoud (afbeeldingen, teksten, modules en componenten) meegeleverd zodat een goede start makkelijk wordt. De keuze van het juiste ontwerp (template en voorbeeldinhoud) is een belangrijke eerste keus. Ik hoop dat dit artikel zal helpen bij die keus. Dit zijn de mogelijkheden:

Bij dewebmeester.nl is zoveel keus wat betreft website design, dat veel klanten omkomen in de veelheid aan beschikbare templates. Dewebmeester.nl moet dus een advies uitbrengen om iedere klant op het juiste spoor te zetten en dat advies luidt:

Kies een Joomla template van een professionele Joomla template club

Icetheme.com (te vinden via icetheme.nl) is zo'n professionele template club met zeer goede en complete website templates. Templates van een template club zijn meer dan alleen een design. Het zijn complete website pakketten inclusief voorbeeld inhoud en illustraties en componenten met functionaliteiten zoals: webformulieren, gallery, fotoalbum, dropdown menu, sliders en nog veel meer. Een zeer kleine investering (50 tot 70 Euro) levert een complete start en fantastisch uitgangspunt om de website verder in te vullen. Hieronder een overzicht van alle websites (templates inclusief voorbeeld inhoud) die vanaf november 2013 beschikbaar zijn bij icetheme.com. De websites zoals hieronder getoond, kunnen vaak binnen 48 uur door dewebmeester.nl geinstalleerd worden bij u op de server waarna binnen enkele dagen de complete aanpassing doorgevoerd kan worden. Het totaal bedrag van zo'n bestelling (design template, voorbeeldinhoud, installatie CMS, design en functionaliteiten, aanpassen voorbeeldinhoud aan wensen van de klant en een maand ondersteuning) kost 299 tot 399 Euro.

Hieronder het weekoverzicht van de geplande taken betreffende lopende website projecten van dewebmeester.nl ; Neem contact op als u uw website project hier graag tussen had gezien.

Werkwijze (geldig vanaf 01.07.2015):

De betaling van de offerte geldt als acceptatie van de offerte.

Dat betekent dat we niet garanderen dat er aan uw website wordt gewerkt als we geen betalingsbevestiging hebben ontvangen. Bij ontvangst van 50% aanbetaling wordt direct gestart met de uitvoering van de opdracht. 
Elke klant heeft recht op periode van ondersteuning zoals beschreven in offerte. Periode start vanaf offertedatum.
Klanten die de offerte hebben betaald krijgen altijd voorrang boven degenen die dit (nog) niet deden.

Hier aandacht voor de volgende vragen:

- Moet een Joomla 1.5 website worden geupgrade naar Joomla 2.5?

Antwoord: Ja, en wel zo snel mogelijk. Er zijn in Nederland hosting companies die een Joomla 1.5 website simpelweg deactiveren, inclusief het hosting account, als een website nog draait op Joomla 1.5 ; Dat levert een heel vervelende en dure situatie op. De klant is de website tijdelijk kwijt, moet heel vervelend overleg voeren met een hosting company en krijgt dan beperkte tijd om de website te upgraden terwijl de website zelf niet te bereiken is en steeds minder vindbaar zal zijn. Voorkomen is beter dan genezen. Upgraden dus.

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.