Online bedrijfspresentatie en websites voor ondernemers - websites voor MKB en ZZP

Als ondernemer wilt u al uw tijd besteden aan uw product of aan uw klanten. Online presentatie en een website is noodzakelijk maar is niet uw beroep. Hierbij zal dewebmeester.nl u helpen. Waarom? Omdat dewebmeester.nl de specialist is op het gebied van internet en Web development en design. Omdat dewebmeester.nl het hele proces beheert van webontwikkeling en beheer, wat betreft start, ontwerp, hosting en web applicaties. Dewebmeester.nl neemt de verantwoordelijkheid voor uw zakelijke belangen op het World Wide Web. En ook omdat dewebmeester.nl tijd heeft voor u en transparante afspraken maakt. Dewebmeester.nl is WWW specialist.

En dat betekent:

Website ontwikkeling: op basis van uw bedrijf en business initiatief, zal dewebmeester.nl een passende en unieke website ontwikkelen.

Website management: bij dewebmeester.nl is uw website in goede handen en wij zorgen voor hosting, back-up, beveiliging en houden uw website up-to-date.

Webdesign: wij bieden het meest complete en unieke overzicht van website-ontwerpen in Europa. Met veel aandacht voor Joomla en Wordpress templates en template clubs.

Dewebmeester.nl is de specialist met betrekking tot:

Joomla, het populaire systeem voor websites management.

Wordpress, het meest gebruikte beheer (CMS) en blogger systeem.
Vindbaarheid, Search Engine Optimization (SEO) en online marketing.
Ontwikkeling van web applicaties en scripts voor handelaren en voor iedereen met unieke ideeën.
Website ontwikkeling: bij uw bedrijf en business initiatief ontwikkelt dewebmeester.nl een geschikte website.

Zie hier de werkwijze bij bestelling.

Klassikale lessen van dewebmeester? Waarom niet?

webmaster college BANNER V1Vanaf september 2016 werkt Meindert A. Jorna (alias "dewebmeester" - zie: Google) als docent Applicatie Ontwikkelaar aan het ROC te Velp. Maar ook de afgelopen jaren heeft Meindert lesgegeven aan (groepen) klanten. Deze klassikale lessen worden gepubliceerd op www.webmaster-college.nl en daar kan u een indruk krijgen van hoe een klassikale les door "dewebmeester" er uit kan komen te zien. Schroom niet contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken binnen uw school, instelling, bedrijf of organisatie.

Online Data beheer en visualisatie

online data management v1

Waar ik 7 jaar geleden begon als "dewebmeester" met het maken van websites voor startende ondernemers en ZZP'ers, is de aandacht verlegd naar het online beheren van data. Maar er is veel overlap tussen deze twee. Online data beheer betekent database beheer. In overleg met de klant wordt een applicatie ontwikkeld waarmee een bepaalde groep gebruikers, op een gebruiksvriendelijke manier, online gegevens kunnen invoeren. Dat kan een website zijn of een formulier of een mobiele applicatie. Deze gegevens worden opgeslagen in een database. Vervolgens wordt er een tweede web applicatie ontwikkeld waarmee de ingevoerde gegevens, professioneel zichtbaar worden gemaakt aan een groep gebruikers. Ook dat kan een website zijn. Voorbeelden van systemen die binnen het concept van "dewebmeester.nl" worden ontwikkeld zijn:

  • - CRM (Customer Relationship Management) systeem: een klant relatie beheers systeem. Medewerkers vullen klant gegevens in en die gegevens worden aan het bedrijf beschikbaar gesteld voor opstellen offertes, facturatie, marketing en alle vormen van communicatie met de klant.
  • - CMS (Content Management System): De inhoud van een website kan worden aangepast en beheert door één of meerdere gebruikers.
  • - Een verpleegplan planner uitgaande van NANDA classificaties (zie www.verpleegplanner.nl)
  • - EPD (Electronisch Patiënten Dossier) of ECD (Electronisch Cliënten Dossier): een instelling beheert gegevens rond {tip Dit betreft dossier beheer, tijdsregistratie rond zorg of klanten, als team werken in relatie één of meerdere klanten, planning enzovoorts}cliënten{/tip} en stelt die beschikbaar aan zorgverleners of andere medewerkers en aan de cliënten zelf waarbij toegangsrechten beheert worden en gebruikers met bepaalde toegangsrechten gegevens kunnen aanvullen of aanpassen.
  • - Compleet systeem voor project management
  • - Data beheer systemen en data analyse en visualisatie systemen
  • - Online facturatie, administratie en een budget beheerssysteem
  • - Helpdesk systemen
  • - Online catalogus en advertentiebeheer systeem
  • - Evenement beheer, vacature beheer, enquetes en onderzoek.

Zeker wat betreft dit laatste (Onderzoek - research) biedt het database management systeem van dewebmeester.nl heel veel mogelijkheden. Maak een afspraak en kom langs in Wageningen voor verder overleg.

 

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.