Werkwijze (geldig vanaf 01.07.2015):

De betaling van de offerte geldt als acceptatie van de offerte.

Dat betekent dat we niet garanderen dat er aan uw website wordt gewerkt als we geen betalingsbevestiging hebben ontvangen. Bij ontvangst van 50% aanbetaling wordt direct gestart met de uitvoering van de opdracht. 
Elke klant heeft recht op periode van ondersteuning zoals beschreven in offerte. Periode start vanaf offertedatum.
Klanten die de offerte hebben betaald krijgen altijd voorrang boven degenen die dit (nog) niet deden.

 

De klant is zelf verantwoordelijk voor het snel toesturen van de juiste informatie (teksten, illustraties en andere wensen).

Indien we geen nieuwe informatie ontvangen, kunnen we niet verder met de website en wordt het werkproces vertraagd. 
In de praktijk betekent dit dat andere klanten voorrang krijgen ongeacht de vraag of offerte al dan niet betaald is. 
Oftewel: Elke vertraging vanwege (te) laat betalen van de offerte of door het niet op tijd toesturen van de juiste informatie is voor de klant erg nadelig. De periode waarbinnen de klant recht heeft op ondersteuning verstrijkt en uiteindelijk zijn dan zowel de klant als wij ontevreden. 

Het bestelde design wordt standaard geinstalleerd op hostingruimte bij dewebmeester.nl 

tenzij klant, voordat hij offerte accepteert (voor betaling), duidelijk heeft aangegeven op welke serverruimte de website geinstalleerd moet worden en hij de toegangsgegevens heeft doorgegeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hosting bij dewebmeester.nl kost standaard 2.50 Euro per maand ex. BTW. Indien klant op later tijdstip (na acceptatie offerte) aangeeft dat de website op een andere hostingruimte geplaatst moet worden, wordt er standaard 49 Euro verhuiskosten berekent (ex. BTW).

Uren declaratie is uitgangspunt van de factuur en betalingsverplichtingen.

De offerte maakt melding van aantal uren. Dat is een inschatting. De klant krijgt online inzage in totaal verbruikte aantal uren. De klant verplicht zich tot betalen van de in de offerte genoemde aantal uren bij acceptatie van offerte. Belangrijk: het aantal besteedde uren is uitgangspunt van de betalingsverplichting en niet het geleverde product. Voorbeeld: een klant bestelt een website pakket en offerte geeft aan dat er 15 uur nodig zijn om website pakket te kunnen leveren. De klant is vrij tijdens het ontwikkel proces een ander website pakket te kiezen of een ander design maar betalingsverplichting ten aanzien van de 15 uur blijft bestaan. Betalingsverplichting bestaat alleen als uit urenoverzicht blijkt dat er 15 uur geinvesteerd is in dit project. Hartelijke groeten namens www.dewebmeester.nl

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.