Hierbij voorbeelden van kledingwinkel- en fashion websites. De designs worden aangeboden door dewebmeester.nl maar alleen bij bestelling van een nieuwe website. Alle demo afbeeldingen moeten worden vervangen door afbeeldingen van de klant.

Er zijn heel veel gratis website templates verkrijgbaar. Voor elke webdesigner is het noodzakelijk om die te gebruiken om verschillende systemen en designs te leren kennen. Maar er zijn veel designs die zo goed zijn dat ze direct gebruikt kunnen worden voor elk professioneel website project. Op deze pagina vindt u een overzicht van gratis website design templates inclusief een uitleg wat betreft mogelijkheden. Dewebmeester.nl kan elk design dat u hier ziet gebruiken om een complete en professionele website te leveren. Neem dan ook gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.

 

 

Complete, gratis Joomla template pakketten van Omegathemes

OT Ante - Free Fashion Store Template

 

 

Deze templateclub biedt niet alleen Joomla templates maar complete pakketten, inclusief modules en demonstratie inhoud (quickstart pakket). En er zijn een aantal mooie, gratis designs te verkrijgen. Ook goed en professioneel voor een snelle start van een complete webwinkel. Op http://dewebman.nl/virtuemart1/ kunt u een voorbeeld zien van een gratis Joomla / webwinkel design. Het design is geinstalleerd inclusief de bijbehorende voorbeeld inhoud en zo kunt u binnen een dag een complete eigen webwinkel beheren.

 

Twee gratis professionele designs van Icetheme

icetheme-future

 

 

Gratis Joomla 3 template inclusief slider, css3 menu, bootstrap en demonstratie afbeeldingen

Deze template wordt geleverd als compleet quickstart pakket waardoor de geleverde website er precies zo uit ziet als op de voorbeeld website die te zien is via deze link: http://dewebmeester.nl/joomla3-demo1/

Het is een snel ladend ontwerp, eenvoudig, bootstrapped en makkelijk te onderhouden. Dewebmeester.nl heeft dit design gebruikt voor http://www.wielschoffel.nl en ook voor http://www.joomlaweb.info/petravanbodegraven ; Zo kan een klant binnen 24 uur een complete website beheren, inclusief CMS, vanaf 99 Euro.

 icetheme-black-white

 

 

Joomla 3 template, zwart en wit met extra functionaliteiten

 

 

Joomla templates, opgemaakt door dewebmeester.nl

Hier kunt u regelmatig nieuwe en gratis Joomla templates vinden en downloaden voor gebruik in uw Joomla project. Deze designs zijn ontworpen door dewebmeester.nl en worden gratis beschikbaar gesteld. Mocht u hulp nodig hebben bij installatie en gebruik van een bepaald design, neem dan even contact op.

{simplepopup}Blijf op de hoogte door u in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief van dewebmeester.nl met veel aandacht voor webdesign, webdesign templates, gratis design templates en Joomla en Wordpress extensies.

Klik hier om contact op te nemen, in te schrijven voor de nieuwsbrief, voor advies of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

{/simplepopup}

 

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.