Update dewebmeester: augustus 2018

  If you can't see this e-mail properly, view it online  
--
--
   
 
  picture

Dewebmeester: 100% meester (docent).

De zomer is voor de meesten van ons op zijn einde. Voor mij ook. Afgelopen vier weken: Kroatië. Vanaf nu is het Wageningen - Goirle.

Gisteren zijn we weer terug gekomen uit Kroatië. Twee weken klussen met jongeren uit Ede en Wageningen, een weekje met gezin aan de zee (Novigrad) en een week onderhoud van het project, timmeren, metselen en natuurlijk veel zwemmen. 

 

Spam

Tijdens deze zomer hebben veel klanten last gehad van spam. Volgens mij is dit in alle gevallen opgelost. Er zijn nieuwe spambots actief op het internet en de eis voor elk contact formulier is nu toch echt wel om Recaptcha geactiveerd te hebben. Mocht u formulieren hebben zonder deze anti-spam voorziening, neem dan even contact op. 

 

Nieuwe scholen, nieuwe planning

Tot 31 juli 2018 gaf ik les aan het ROC in Velp (Astrum College) in de vakken "Webdevelopment" en "Programmeren in PHP - MYSQL". Vanaf augustus geef ik les op twee andere scholen: Het Mill Hill College in Goirle (maandag, dinsdag en woensdag) en Het Pantarijn in Wageningen (donderdag en vrijdag). Het betreft bovenbouw HAVO - VWO waarbij de leerlingen Informatica als keuzevak gekozen hebben. Dat betekent dus dat ik vijf dagen in de week op (een) school ben te vinden en dat betekent ook dat ik niet snel een nieuw webproject zal oppakken. Bestaande en lopende webprojecten blijf ik onderhouden. 

 

Deze nieuwe situatie biedt ook nieuwe mogelijkheden. Ik heb tegenwoordig 250 leerlingen die allemaal interesse hebben in zaken gerelateerd aan Informatica. Ik bespreek van harte de mogelijkheden om hen in te zetten bij nieuwe of lopende webprojecten.

 
     
     
     
 
  Follow us | facebook twitter pinterest rss  
--
--
  If you don't want to receive our news anymore, unsubscribe  
Powered by AcyMailing