WEB2 - HTML - CSS en Web Development: Topics

Actualiteit

Bij de start van de les heeft de docent een paar keer aandacht gegeven aan het nieuws als dat te maken had met jullie opleiding tot Applicatie Ontwikkelaar. Hieronder een overzicht.

Week 1 - Vervolg WEB1
Week 2


Week 3
Week 4
Week 5

Dit is de laatste schoolweek van 2016. Let op. Alle opdrachten uit week 1 tot en met 4 moeten deze week worden ingeleverd. Dus deze week (week 5) gaan we vooral bezig om openstaande opdrachten af te maken. Dit betekent:

  1. Alle opdrachten uit www.webmaster-college.nl - WEB2
  2. Meest recente versie van OnlineBib waarin CSS is uitgewerkt (checklist uit week 3)
  3. Certificaat en punten uit www.sololearn.com
  4. Meest recente versie van OnlineBib waarin HTML-CSS Framework is gebruikt (Bootstrap of Foundation)
Week 6 (Eerste week 2017)

Week 6 is de eerste week na de kerstvakantie en begint 9 januari. Dan begint dus de tweede helft van het tweede blok. Jullie krijigen als eerste je cijfer voor Web2 wat betreft weken 1 tot en met 5. In week 6 beginnen we met nieuwe lesstof en nieuwe opdrachten. Week 10 is de bufferweek en dan krijgen jullie de eindtoets. We hebben dus nog 4 weken tot de eindtoets.
Tijdens deze 4 weken in ieder geval aandacht voor: HTML formulieren. Verder ga je deze 4 weken ook je certificaat CSS halen bij Sololearn.

Week 7


Week 8


Week 9 - laatste week vóór de eindtoets

De laatste week vóór de eindtoets. Deze week heb je gelegenheid om de eindtoets voor te bereiden. Ga hiervoor als eerste naar de checklist "Doelstellingen WEB2" - Dat is een overzicht van alle onderwerpen die tijdens blok 2 aan de orde zijn gekomen en vragen uit de eindtoets gaan hier over (en nergens anders over).

Voorbereiden eindtoets kan je het beste doen door alle opdrachten uit WEB2 door te lopen. De beoordeling van deze opdrachten telt mee voor 40% in je eindcijfer. Deze week zullen we klassikaal alle opdrachten doorlopen en krijg je dus nog een laatste kans om opdrachten af te maken of te verbeteren. Samenwerken wordt aangemoedigd.

Week 10 - eindtoets
Vragen en opdrachten in de eindtoets kunnen gaan over alles dat aandacht heeft gekregen binnen blok 2. Het is vrij eenvoudig om te achterhalen wat dit allemaal is omdat elke opdracht en elke uitleg staat beschreven binnen de cursus WEB2 binnen webmaster-college.nl - Een overzicht hiervan vind je via de checklist die boven de cursus gepubliceerd staat.

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 085 888 58 69

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.