Werken met Mijoshop webwinkel component Joomla: Topics

Start: installatie en algemene instellingen

Om met Mijoshop te kunnen starten is installatie van Joomla vereist en daarbij natuurlijk de installatie van deze component. Hier aandacht voor de installatie, bijkomende kosten, en aandachtspunten. Daarbij ook aandacht voor de algemene instellingen van de component en de algemene instellingen van uw winkel. Na het succecvol doorlopen van dit gedeelte bent u klaar voor de start van uw webwinkel.

Werken met categorieen en toevoegen van producten

Dit is het werk van de winkelier: het plaatsen van producten op de juiste planken. Ook als webwinkelier heeft u planken en schappen nodig. De kasten - schappen, zijn de categorieen en de planken de subcategorieen. Die leert u hier aanmaken. Vervolgens leert u om die planken te vullen met de producten en productinformatie.

Product opties betaalopties, verzendopties en andere opties

Er zijn veel soorten winkels en veel soorten winkelsystemen. Binnen dit gedeelte wordt geleerd om de belangrijkste product opties, betaalopties, verzendopties en eventuele andere winkel opties in te stellen naar de wensen van de winkeleigenaar.

Klantenbeheer

Zodra een bezoeker van uw website een product bestelt, wordt die klant. Hoe gaat u om met klantengegevens? Wilt u die koppelen aan een maandelijkse nieuwsbrief? Welke gegevens van de klanten wilt u wel en niet bewaren?

Winkelbeheer

Na het doorvoeren van alle juiste instellingen en de verkoop begonnen is, moet de winkel beheerd worden. Dat kan eventueel via meerdere winkeliers. Ook zal er een administratie moeten worden bijgehouden en wilt u mogelijk statistieken van verkoop willen bekijken. En hoe gaat u om met voorraadbeheer?

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 085 888 58 69

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.