seo ranking vindbaarheidSEO - wat is het wel en wat is het niet.

SEO is een afkorting voor "Search Engine Optimization" oftewel: de optimalisatie van je website om gevonden te worden in een zoekmachine. Hoe beter de optimalisatie, hoe beter de vindbaarheid, hoe beter de ranking, hoe meer bezoekers, hoe meer omzet. Centraal in dit verhaal staat Google. Omdat 98% van alle zoekopdrachten via deze zoekmachine verlopen, is Google (helaas) de enige authoriteit. Een website wordt geindexeerd door de robots van Google en die indexatie bepaalt hoe hoog uw website in de zoekresultaten te vinden zijn. Positie #1 is het streven. 

Met SEO wordt altijd de "niet-betaalde" ranking bedoeld. De ranking wordt verkregen door de optimalisatie van de website zelf en niet doordat u een advertentie pakket koopt bij Google (Adwords). Dat laatste noemen we SEA - Search Engine Advertisement. 

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.