Tarieven
Website ontwikkeling, webdesign, applicatie ontwikkeling, websitebeheer, instructie en hosting.

 Actuele tarieven - september 2021  - tarieven kunnen afwijken bij bestelling pakket van diensten:

  • Basistarief per uur: 55.00 EUR
  • Dit is exclusief 21 % BTW

Klik hier voor een complete en actuele lijst met tarieven.

Hostingtarieven

Elke website heeft hosting nodig. "Hosten" betekent "iemand te gast hebben". Als u host via dewebmeester.nl dan bent u te gast bij ons. Dat is meer dan alleen het plaatsen van uw website op de server. We bieden hosting altijd aan in combinatie met dienstverlening. Als je te gast bent heb je tenslotte ook niet alleen een bed nodig. Dienstverlening heeft betrekking op: adviesverlening, aanpassen van uw website, backup van uw website, probleemoplossing, toegang tot emailservices, ftp, filemanager maar ook: het leveren van professionele designs waar u uit kunt kiezen tijdens uw abonnement. Hieronder de tarieven voor de verschillende mogelijkheden. De tarieven en informatie vindt u op Cloudhost.

Tarieven Workshops, priveles en extra uren.

Priveles vanaf 50 Euro per uur, groepsles vanaf 30 Euro per uur, afhankelijk van de groepsgrootte. Er wordt in heel Nederland lesgegeven. Wel is dit afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor elke stad geldt een ander minimum aantal deelnemers. Zo is het minimum aantal deelnemers voor Amsterdam: vijf en voor Groningen: acht. Uurtarief is dan 30 Euro per uur per persoon ex. BTW.

Priveles door dewebmeester.nl

Maar priveles is ook een optie. Dan zijn de tarieven echter wel wat hoger:

Bij afname tot 4 uur: 50 Euro per uur (ex. reiskosten van 0,19 euro per km) indien 2 uur of meer per keer lesgegeven kan worden.
Bij afnamen tot 10 uur (5 x 2 uur): 45 Euro per uur (ex. reiskosten van 0,19 euro per km) indien 2 uur of meer per keer lesgegeven kan worden.
Het is altijd aantrekkelijk om op zoek te gaan naar andere geinteresseerden omdat dan gebruik gemaakt kan worden van de minimumprijs van 30 Euro per uur. 

Dewebmeester bij u op bezoek?

Dat kan. Dewebmeester.nl biedt lessen op het gebied van webbeheer en webdesign. Dat is zeer aan te raden voor elke startende ondernemer en zzp’er maar ook zeer handig als u betrokken bent bij een stichting of de familiewebsite beheert. Prive les, van dewebmeester. Duur? Nee, vanaf 35 Euro per uur krijgt u de beschikking over dewebmeester.nl. Het maakt niet uit waar u zich bevindt in Nederland, de webmeester komt naar u toe. Wat kunt u verwachten?
- Snel advies
- Dewebmeester kan direct samen met u (bij u thuis) uw website opstarten
- U krijgt direct inzicht in hoe u zelf uw website kunt onderhouden en beheren
- U krijgt kennis, deelt in de ervaring van dewebmeester en wordt daarmee ook zelf een webmeester die wat kan betekenen voor anderen

Tweaken van uw website, kosten en mogelijkheden

Op www.dewebkrantnl vandaag speciale aandacht voor Bootstrapped templates en Bootstrapped websites. Belangrijkste conclusie:

Een Bootstrapped website is mogelijk voor mensen met kleinere budgetten en die toch kwaliteit verwachten. Vooral in samenwerking met de diensten van dewebmeester.

Hieronder een eerste overzicht van beschikbare Bootstrap html designs die voor u vanaf 99 Euro tot complete website voor uw bedrijf, omgebouwd kunnen worden:

Het is bekent: er zijn heel veel gratis website designs (templates) te verkrijgen op het internet. Maar....., tja, wat maar? 

Maar:

  1. Hoe pas ik de informatie op zijn gratis design aan zodat het mijn bedrijf vertegenwoordigd?
  2. Heb ik dan niet een website met een te goedkope uitstraling?
  3. Lijkt mijn website dan niet heel erg op andere websites?
  4. Hoe zit dat met kleurcombinaties, het gebruikte logo, de header afbeeldingen, webteksten en ondersteuning voor gebruik van deze gratis designs?

Deze "maars" en deze vragen hebben ertoe geleid dat er eigenlijk geen enkel bedrijf te vinden is op internet dat serieus gebruik maakt van een gratis website template. Daarmee is vraag 3 opgelost: nee, uw website zal niet lijken op andere websites want er zijn gewoon heel weinig mensen die gebruik durfen te maken van een gratis website template. Maar eerst even naar vraag 1: Die informatie kunnen wij tegen minimale kosten voor u aanpassen. Vraag 2: Nee, uw website krijgt juist een zeer professionele uitstraling omdat de gratis website templates beschikbaar worden gesteld om een bepaald webdesign bureau te promoten en daar vaak grote kwaliteit geleverd wordt. De gratis website templates zijn het visitekaartje van de meer prominente webdesign bureau's. Vraag 3: zoals ik al aangaf zijn er heel erg weinig tot geen bedrijven die het aandurven om een bedrijfs website te laten opmaken uitgaande van een gratis website template. Vraag 4: Via Spiderman Webdesign Wageningen (dewebmeester.nl) kunnen we tegen zeer aantrekkelijke tarieven alle gewenste aanpassingen voor u doorvoeren. Hieronder enkele voorbeelden en aanbiedingen. 

Gratis website design templates, in combinatie met services van dewebmeester.nl, opgemaakt , geinstalleerd en gepersonaliseerd voor 99 Euro ex. BTW maar inclusief 1 jaar hosting.

U heeft een leuk en interessant arsenaal aan producten waarmee u zo snel mogelijk het internet op wilt? Dan is dit de beste optie voor u:

- een complete webwinkel, binnen 48 uur geleverd, inclusief uw webteksten en 10 producten van uzelf, hosting en een uniek en professioneel design voor 99 Euro per jaar. Wij zullen u vervolgens het hele jaar helpen de webwinkel te onderhoud, uw webwinkel te voorzien van de nodige updates, beveiling en backup. Na 12 maanden betaald u of 12,50 Euro per maand en kunt u eventueel maandelijks opzeggen, of verlengt u simpelweg uw abonnement met 12 maanden voor 99 Euro.

Heeft u echt een krap budget en wilt u liever niet vastzitten aan een abonnement en liever een éénmalig bedrag betalen? Dan kunt u onderstaande webwinkels voor 99 Euro (éénmalig) geheel overnemen. Nu tijdelijk: inclusief 12 maanden gratis hosting.

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 06 412 867 16

Email.: info@dewebmeester.nl

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons
Privacy beleid.