Afdrukken
Categorie: Aanbiedingen

Tarieven
Website ontwikkeling, webdesign, applicatie ontwikkeling, websitebeheer, instructie en hosting.

 Actuele tarieven - september 2021  - tarieven kunnen afwijken bij bestelling pakket van diensten:

Klik hier voor een complete en actuele lijst met tarieven.

Hostingtarieven

Elke website heeft hosting nodig. "Hosten" betekent "iemand te gast hebben". Als u host via dewebmeester.nl dan bent u te gast bij ons. Dat is meer dan alleen het plaatsen van uw website op de server. We bieden hosting altijd aan in combinatie met dienstverlening. Als je te gast bent heb je tenslotte ook niet alleen een bed nodig. Dienstverlening heeft betrekking op: adviesverlening, aanpassen van uw website, backup van uw website, probleemoplossing, toegang tot emailservices, ftp, filemanager maar ook: het leveren van professionele designs waar u uit kunt kiezen tijdens uw abonnement. Hieronder de tarieven voor de verschillende mogelijkheden. De tarieven en informatie vindt u op Cloudhost.

Tarieven Workshops, priveles en extra uren.

Priveles vanaf 50 Euro per uur, groepsles vanaf 30 Euro per uur, afhankelijk van de groepsgrootte. Er wordt in heel Nederland lesgegeven. Wel is dit afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor elke stad geldt een ander minimum aantal deelnemers. Zo is het minimum aantal deelnemers voor Amsterdam: vijf en voor Groningen: acht. Uurtarief is dan 30 Euro per uur per persoon ex. BTW.

Priveles door dewebmeester.nl

Maar priveles is ook een optie. Dan zijn de tarieven echter wel wat hoger:

Bij afname tot 4 uur: 50 Euro per uur (ex. reiskosten van 0,19 euro per km) indien 2 uur of meer per keer lesgegeven kan worden.
Bij afnamen tot 10 uur (5 x 2 uur): 45 Euro per uur (ex. reiskosten van 0,19 euro per km) indien 2 uur of meer per keer lesgegeven kan worden.
Het is altijd aantrekkelijk om op zoek te gaan naar andere geinteresseerden omdat dan gebruik gemaakt kan worden van de minimumprijs van 30 Euro per uur. 

Dewebmeester bij u op bezoek?

Dat kan. Dewebmeester.nl biedt lessen op het gebied van webbeheer en webdesign. Dat is zeer aan te raden voor elke startende ondernemer en zzp’er maar ook zeer handig als u betrokken bent bij een stichting of de familiewebsite beheert. Prive les, van dewebmeester. Duur? Nee, vanaf 35 Euro per uur krijgt u de beschikking over dewebmeester.nl. Het maakt niet uit waar u zich bevindt in Nederland, de webmeester komt naar u toe. Wat kunt u verwachten?
- Snel advies
- Dewebmeester kan direct samen met u (bij u thuis) uw website opstarten
- U krijgt direct inzicht in hoe u zelf uw website kunt onderhouden en beheren
- U krijgt kennis, deelt in de ervaring van dewebmeester en wordt daarmee ook zelf een webmeester die wat kan betekenen voor anderen

Tweaken van uw website, kosten en mogelijkheden